Det sker

Faste arrangementer


Bøssehusets dagligstue

hver tirsdag kl. 19

I Bøssehusets dagligstue kaster vi os ud i håndarbejdets afkroge. Tag strikketøjet med, skriv din sang færdig, lær den svære kunst udi korssting eller giv din fascinator fylde og glimmer. 

Der er kage og kaffe på kanden og utrolige historier fra det virkelige liv. Kom og vær med - alle er velkomne. Det er gratis.


Stormandagsmøde

hver første mandag i måneden kl. 18

Har du en god ide - noget, du gerne vil lave med eller for andre? Alle er velkomne! Vi kan altid bruge flere hænder, som har lyst til at være med til at drive huset og afvikle de arrangementer, der sker i huset.

Koncerter, arrangementer og fester

Koncert med Me Jane + Mig og Biker

Lørdag d. 18. marts

20.30: Mig og Biker. Feministisk pop-folk band

21.30: Me Jane

Dørene åbner kl. 19.30. Entré 69 kr. 


25 år er det blevet til (mindst) og det vil vi rigtig gerne fejre med jer.

Siden vores debut på Pride Square i 1996, har vi spillet til et hav af fester. Fra Sønderjylland til Bornholm, fra kvindehus til præstegård og fra haveforening til rådhusplads. Så snør danseskoene og kom og vær med.


Billetter ude her

Sommerfest: Bøssehuset fylder 50
Lørdag d. 12. august

Sæt X i kalenderen! Vi holder sommerfest for at fejre 50 år med Bøssehuset. Du er selvfølgelig allerede inviteret. For vi satser på at samle vores 1800 bedste venner til fest i Bøssehuset, haven og Den Grå Hal.

Sommerfesten er samtidig startskuddet til en uges fejring af 50-års jubilæet. Hold øje med hjemmesiden og vores sociale medier, hvor der vil komme nyt om vores events i pride-ugen.

Billetter ude her.

Fisseletbillet: 69 kr. (+gebyr)

Støt Bøssehuset ved at købe en billet til fødselsdagspris: 130 kr. (+gebyr).

Dørene åbner kl. 20.